2022-06-30 G äntligen friserad klar…

Skulle ta Hs bil då han har hundbur. Startade med att jag inte gick igång den (krångligt med e-bilar) sedan var d kö på motorvägen, så kom fram 10 minuter för sent och jättestressad. Smittade nog av sig på G gissar jag. Det första han gjorde var att morra åt hundtrimmaren, trots att han glad i hågen gick in i lokalen. Var tvungna att ta på han munkorg å jag fick hålla emot med allt jag hade. Dryga timmen senare fick d bli som d blev, så klar njaa… men d får duga. Gjorde middagen tidigare under dan så den ska bara värmas, tur d för är helt slut. Så även för G som typ sover hela kvällen. Skönt att detta inte behöver gås igenom igen för än om 6 månader, men då får H ta det.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: