2022-07-28 mellan dag… vad händer i helgen…

Landade i nåt men inte sjuk… Ingen ork överhuvudtaget. Gick nog väl mycket energi att snacka konstant senaste dygnen 😉 oavsett så gick dagen och fram på kvällen kom vi på att d ska ju faktiskt blir skapligt väder i helgen och vi har inget direkt uppbokats så varför inte en tur med plåten. Kollade så att min jobbdator kunde kopplas upp på bilens nätverk vilket funkar så d blir att jag försöker knipa en plats vid lunch å så kommer H efter när han kan komma ifrån. Ovanligt spontant för oss men d e ju faktiskt en av fördelarna med hus på hjul…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: