Viktväktarna vecka 3 (vecka 40)

Körde en annan taktik än förra veckan å förbrukade mina bonuspoäng under helgen (kändes trist att sitta med 34 bonuspoäng i onsdag å veta att dessa kommer att brinna inne) Blev en hel del gött förra helgen med andra ord men helt enligt vv tänk å poäng.

Middagarna mån-tors var en ren besvikelse. Är d något som jag blir sur å ledsen på så är d när maten inte blir god 😖😢

Denna onsdag så blev d minus 1 på poängen. Har rört på mig en del, mer än vanligt för å plocka bonuspoints (över 20 000 steg än enligt plan). Misstänker dock att jag egentligen har lite till godo då jag inte ätit fulla portioner. Spännande att väga in mig i morgon torsdag.

Jag fick medalj idag torsdag, -3 😊

Testade att göra flamchucken hemmavid. Blev väldigt lyckat, å perfekt portion till lunch. Lär bli fler gånger 😋

Blev tipsad om denna sallad: https://zeinaskitchen.se/treveckorssallad/ mycket god 😋

  • Måndag: löfbiff, grönsaker, taiyakisås, risnudlar ⭐️
  • Tisdag: kryddig kycklinggryta 🤢 inge vidare
  • Onsdag: tagliatelle fläskfilé vitvinsås 🤢
  • Torsdag: grillad fläskytterfilé, sallad ☀️
  • Fredag: musslor ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  • Lördag: portergryta ⭐️⭐️⭐️
  • Söndag: fläsklägg, rotmos, sallad ⭐️⭐️⭐️⭐️

Har hållit mig till programmet till 99 % å vägt å räknat på alla intag, å d har ju funkat hitintills. Känner mig riktigt duktig

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: