VV vecka 5 (vecka 42)

VV-Coachen ska på semester så torsdagens invägning är flyttad till denna tisdag, tror jag skippar d, då jag kommit in i veckoplanering torsdag-onsdag. Trist dock att jag inte tar 5 kg medaljen då jag vet att jag kommit dit, men kör på som vanligt. Dock väntar i veckan flera utmaningar: tjejmiddag på fredag, å svamptur med syrrans hbil lördag till söndag. 😳😬

Onsdag är ju brytdag och eventuella poäng fryser inne, nu blev d dock inte så utan gick istället -8 (har nog även denna veckan lite till goda då jag hellre tar i vid registrering, än tvärtom)

Summa steg Tors-ons: 82 000 steg, mer än förra veckan 👍

Torsdag: brytdag, och i normala fall invägning. Fick göra en likvärdig invägning hemma vid (kollade förra veckan och min och deras våg skilde 100g) resultat hemmavid: -1.4 (kommer dock skippa att registrera ny vikt i appen) Jag å G tog en rejäl promenad i Hisingsparken

Efter 4 km med mig i dag och jakt i går är G rejält trött (å myser jämte mig i soffan)

Fredag: i dag väntar tjejmiddag å vet inte vad som serveras. Körde 0-point mat till frukost å lunch för å vara på den säkra sidan. Även knaprat några morötter för att få bonuspoint. Tar bilen så blir d heller inga poäng till alkohol. Blev en mycket lyckad träff med god mat å härligt snack

Lördag: svamptur, blev mycket gött, men även många steg som tur vad.

  • Måndag: het räk å paprikagryta 👍👍👍👍👍
  • Tisdag: kycklingsallad (köpt) 👍👍👍👍👍
  • Onsdag: hembakade pitabröd, kebabkött å grönsaker 👍👍👍👍
  • Torsdag: indonesisk kycklinggratäng 👍👍👍
  • Fredag: tjejmiddag, bruchetta, kycklinggryta å dessert
  • Lördag: svampsoppa, chilli
  • Söndag: divans, hämtmat kolgrillat turkiskt
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: