2022-06-09 hemåt

Jag går upp strax innan 9, H å G är ute på den vanliga morgonturen å har handlat hos bagarn. Tar var sin yoghurt och croissant innan tömning och avfärd. Kör till Edeca för lite inhandling till helgens familjegrill och sedan ner till bordershopen för att fylla upp d lastutrymme som finns.

Har bokat färja Puttgarten – Rödby 13,45 men d e en öppen biljett så vi hoppas på att komma med 11.45 som är 15 minuter bort. Det ser ut att gå men vi får plats på nästa färja. Käkar frukostfrallorna under väntan.

På båten cappuccino och Wienerbröd ute på däck.

H tar första passet och kör genom Danmark (jag vill inte köra över bron eller på autobahn), jag tar över efter bron och kör till Ängelholm, är rejält mycket trafik, även trafikstopp. I Ängelholm tar vi rast på Biltema med mat stopp. H tar över körningen hem. Töm av potta på en rastplats. Hemma vid 19. Tömmer kyl å d viktigaste och kontrollerar att hemmet är under kontroll. Huset har inte ståt tomt under vår resa då Hs älsta intagit huset. Allt är dock under kontroll.

Blir takeaway indiskt som sen middag

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: