2022-07-10 födelsedag

Har ju ” firats” i dagarna 3 men det är i dag jag fyller (53)

H tar Kicklas på en långtur och jag fixar vid bilen. När han är åter vid 10 frukost ute. Ska fördriva dagen fram till 18 då vi planerat nästa stopp. Blir lite slösurfade innan utcheckning och ett besök på Sportshopen där fler saker än planerat fick följa med hem.

Vårt resande har under 10 år vart rätt fokuserat på morgondagens tur. Detta är något vi borde omvärdera då vi vill se nåt nytt nästa år oxå samt var mer i nuet så denna helg blir uppbyggt lite annorlunda.

Vi tog oss sedan till Vitlycke museum där vi startade med en fika. En guidad visning av Vitlyckestenen tajmades perfekt.

Även en vända i bronsåldersby

Sedan tog vi oss till naturreservatet Veddöarkipelagen, som ligger något söder om Grebbestad. Där fixade vi till lunch och sedan blev d en promenad längs ”ön”

Blev en jätte fin tur på ca 3 kilometer.

Diskar upp innan avfärd. Ca 1 timmas körning till Ljungskile som är kvällens mål, där vi bokat bord på Musselbaren (https://www.musselbaren.se/ljungskile/) Vädret är fint så vi sätter oss på uteserveringen så G får följa med.

Vi delade på denna, var mest nyfiken på hur d skulle smaka

Blev en riktig kalas middag (som sig bör när man fyller år) Allt var fantastiskt gott (förrätten blir d nog inte nästa gång)

Tar en tur med G för att sedan lämna han i bilen, å vi tar oss ut för att njuta av solnedgången

Tack älskling för firande i dagarna 4, du e bäst ❤️❤️❤️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: