2022-08-11 jävla pack! 😡

Skulle ta Kicklas till mataffären. Då har nån jävel vart inne i vårt garage och stulit honom. H var i garaget i går vid 19, å jag där idag vid 13, under denna tid har alltså nån jävla mupp tatt sig friheter😡🤬😡🤬 svårt å bli mycket argare. Inget annat saknas. (hittade vår webergrill i trädgården som tidigare stått i garaget)

Kommer inte att funka på hemförsäkringen då d var nåt med att den saknar spärr (kan gå upp till 30 kmh) Fick även veta att om vi skulle ha gjort nån skada med Kicklas på nån bil eller nåt så gäller försäkringen inte där heller. Det kallades nåt men vad kommer jag inte ihåg. 1 månad fick han bo hos oss 😩

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: