2022-09-14 Heiligenhafen

Vi har ju flyttat på oss varje dag, så nu på slutspurten är det dags för att varva ner. Därför blir d 2 övernattningar på ställplatsen i Heiligenhafen innan hemfärd. Skippar frukost i dag då vi fortfarande i är mätta sen i går. Blir en tidig lunch macka i stället. G får ett märgben att fördriva tiden med.

Blir några timmars pill i naveln, varvat med en tur till piren för glass

Hallon å kaffe

Middag kör vi hemma med fläskkött som vi köpte för några dar sedan. H uppskattade d i alla fall

G har varit så trött d senast dagarna, har väl varit för många tikar att lukta efter… Men istället för att nana på stolen/soffa eller på golvet i kupén, har han valt att landa på golvet mitt i gången. Gulligt ja men han e ju i vägen 🥰

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: