2022-11-04 klåda ☹️

Är redan november, en av mina hatmånader. Gillar inte mörkret plus att min armklåda är som värst under denna period. Har haft detta återkommande varje höst sedan en massa år tillbaka. Fruktansvärd klåda som resulterar i att jag kliar mig sönder å samman. Smörjer å kyler, men d hjälper inte riktigt. Fick i dag i alla fall en läkartid, å fick allergimedicin utskriven. D enda som hjälp innan, så hoppas nu på lindring.

Missade helt att d var dag innan röd dag, så när maken kom hem satt jag fortfarande å jobbade (vi hade 4 timmars arbetsförkortning) 😂

G har varit helt utslagen hela dan, efter jakt igår.

Myste till d med skaldjur, e ju ändå fredag.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: