2023-01-28 Ullared

Var väl positiv i gårkväll om att jag skulle gå upp strax efter 6. Klockan ringde, å jag tryckte på snooze. Vaknade igen 9.30 när nån gick på toa…

Jag skippade dock frukost å tog min på varuhuset. Var rejält med folk å värre blev d. Bubblade dock in mig med hörlurar å bet i hop. Missade några avdelningar. Dock ska vi stanna ännu en natt så d fick räcka för idag runt 12. Tog mig åter villan, där jag provade d kläder jag trodde skulle få följa med hem. De flesta fick gå i retur. Sen tog jag d lugnt ett tag

Gemensam lunch på Kaffebaren. På väg hem gick jag in på Scorett, där det var våldsam rea. 5 par skor fick följa med hem 😱 men d landade på strax under 900 kr 👍

Sen lite häng… middag hemma, besök m.m även denna kväll lite för sen 😴

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: