Hur gick d då att lajva pensionärer… 7 veckor senare

Tror inte vi riktigt är där än… dvs att bli pensionär… vi vill inte ligga still… vi vill hinna med… så vi har kört 921 mil! Gissar att vi borde stått still mer… är oxå rätt energikrävande att planera nya upplevelser för dan efter (gör vi om detta så hade d vart bättre med en generell resplan)

Jag skulle ju ”pluggat” spanska i 4 veckor… gick väl sådär 😉 H har dock jobbat en del, som i alla fall jag tyckt har funkat utmärkt.

Som pensionär inbillar jag mig att om man har husbil ligger man på camping…

Antal övernattningar på Camping: 5

Antal övernattningar på parkering: 26

Antal övernattningar på parkering med service: 12

Antal övernattningar på Ställplats: 9

Vi har varit tillsammans i över 20 år, å gjort ett flertal semestrar med husbil, men absolut strax över 3 veckor. Å ja, man är typ aldrig ensam… men vi har redan gjort antal bråk, så denna gång trots 7 veckor, inga bråk 🥰

D vi är mest rädd för är ju alltid att nåt ska hända med nån av oss, G eller plåten. Vissa saker i plåten har fått bekänna färg (den är ju ändå 7 år gammal), men visste inte att jag levde med en MacGiver 🥰 så H har löst det mesta. Dock fick han en sträckning (som jag skrivit om tidigare) men efter några dar var han fitt 4 fight igen. Tryggare chaufför får man leta efter 🥰

Får se när vi gör ett liknade äventyr, men lär ju dröja tills vi (jag) slutat jobba

Annons

2 svar till ”Hur gick d då att lajva pensionärer… 7 veckor senare”

  1. Ja, ni har ju inte varit stilla för att kunna känna efter hur det är att vara pensionär😊 Men vilken fin resa ni har gjort! Nu behöver nu bara lite semester för att få tid att smälta alla upplevelser🤭 Jag har följt din plogg och det har varit kul och intressant. Tack!

    Gillad av 1 person

    1. Jo d är sant… jag börjar inte jobba förrän på tisdag

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: