2022-06-02 mot Rhein

H å G har vart i byn å handlat bröd och Croissant. Plockar undan för avfärd. Töm å fyll. På bygatan säljs färska jordgubbar så d får följa med. Stannar till i stan å fyller gas, diesel och mat. H tar en korv, jag en yoghurt. Av dagens rutt, befinner vi oss hela 20 minuter i Frankrike. Var tvungen å stanna till så G även får lukta på fransk mark. I dag är målet inställt på Rüdesheim am Rhein. Motorvägen till Rhein var ju allt annat än kul, men tyska vinvägen har vi åkt tidigare så valde därav lederna. Väl framme vid Rhein visar d sig att vi måste ta bilfärja över till en kostnad av ca 10 euro.

Man kör igenom staden för å komma till campingen som ligger ca 1 km från stan. Vi anländer strax efter 13, å då har d lunchstängt till 13.30. Jag å G tar en vända runt campingen, finns några Rheinblick platser kvar så hoppas vi får en sån

Checkar in för 2 nätter, 71 euro inkl skatt. Tyvärr fick vi ingen Rheinplats men fin va den ändå.

Rejält hungrig nu. H fixar till bilen å ute möblerna och jag plockar fram lunchen. Köpte en färdiggrillad svinhaxe som äts tillsammans med frukostbrödet.

Blir en lugn dag. Hänger vid bilen och gör typ inget. Blir grill i dag men för mig smakade det inte (fan vad pissigt mina smaklökar funkar) blir en yoghurt och riskaka i stället.

Tar en dusch vid servicehuset.

Senare en liten runda ner till Rhein. Ligger ett flertal passagerarlyxbåtar kajade vid campingen. Avslutar med youtube

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: